Kategórie
 
 
 
 
 

Avid Carp Screen House RT

Články
04.03.2018

Keď ste na dlhšej výprave, napríklad na týždeň až dva, tak potrebujete mať pre seba komfortné zázemie. Či je teplo, alebo týždeň prší, zíde sa vám prístrešok, kde budete v suchu a teple. 

Tieto atribúty skvelo splnuje Screen House RT. Rybári ho často využívajú pri varení, spoločné posedenie. Je to pre nich niečo ako obývačka alebo společenská miestnosť, kde sa môžu na dlhých výpravách stretávať, rozprávať sa a spoločne sledovať dianie na jazere. Keď prší, tak zavriete všetky boky a okná a naopak keď je horko, tak všetko otvoríte, aby šiel dovnútra čerstvý vzduch.

Existuje niekoľko zásadných otázok...

Naozaj potrebujem tak veľký prístrešok?

Screen House RT je určený pre rybára, ktorý trávi svoju dlhšiu výpravu iba na jednom mieste. Pokial ste aktivnejším rybárom a budete často meniť svoje miesto lovu, tak pro vás tento prístrešok určite nebude to pravé orechové. Pokiaľ ale pôjdete s priateľmi na jedno miesto a máte radi neaký ten komfort, tak si tento prístrešok zamilujete a budete v nom trávit vetšinu času na brehu.

Ako sa odlišuje Screen House RT od podobných prístreškov iných výrobcov?

Jednoducho, je to funkciami najviac nabitý „párty stan“ na trhu. Je vybavený moskytiérou cez tri celé boky, ktoré môžeme rozopnúť a vyrolovať až po striešku. Máte tak niekoľko možností ako si individuálne prístrešok rozopnúť a otvoriť. Zadný panel má  naviac okno 100 x 100cm. Balenie obsahuje tyče pre podopretie verandy a kolíky pre ukotvenie a tak isto aj odnímateľná dlážka. Screen House má všité lanká pre kvalitné došponovanie a pri nich vlastné kapsy pre ich uschovanie.

Môžem mať napríklad dve strany úplne otvorené?

Ano môžete, dokonca aj tri. Keď je veľké teplo, tak je to ideálne riešenie. Rozopnete panel na boku, vyrolujete smerom hore a prichytíte. Vďaka tomu bude krásne prúdiť čerstvý vzduch a vy si budete môcť užívať príjemného tieňa. A keď si naviac postavíte verandu, tak získate ešte väčší  krytý priestor.

Aká je teda presná veľkosť?

Rozmery sú úchvatných 2,7 x 3,3 m a na výšku nebudete mať problém pohodlne stáť, v prostriedku dosahuje výšky 205 cm. Udávaná hmotnosť je 15,6 kg. Transportné rozmery sú 75 x 30 x 30 cm.

Prednosti Screen House RT

Snadno sa stavia.

Ochranná sieťka proti komárom.

Dva zipsy po celej dĺžke na troch stranách.

100 cm x 100 cm okno v zadnej časti.

Dodáva sa s dlážkou a sadou kolíkov.

Dodáva sa s tyčami pre vchodovú časť.

Kotviace špagáty sa dajú skriť v jednotlivých všitých vačkoch.

Kotviace špagáty  sú z reflexného materiálu, takže pri svietení s čelovkou sú snadno viditeľné.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia