Články

Kategórie
 
 
 
 
 

Články

13.03.2024

Lov na prívlač 2024

Lov na prívlač predstavuje jednu z najpopulárnejších a najdynamickejších techník rybolovu, ktorá kombinuje techniku, stratégiu a znalosť chovania rýb. Táto metóda spočíva v použití umelých nástrah, ktoré imitujú potravu rýb, s cieľom prilákať a chytiť cieľové druhy rýb.

Celý článok...
13.02.2024

Čo znamená bivakovanie?

Bivakovanie, často zmieňované ako minimalistický spôsob prespávania v prírode, sa od tradičného kempovania líši svojou jednoduchosťou a blízkosťou k prírode. Nevyžaduje veľké stany ani komplikované vybavenie. Stačí vám bivakovacie vrece, spacák a niekoľko základných potrieb. Od svojich skromných začiatkov sa bivakovanie stalo populárnou aktivitou pre tých, ktorí hľadajú únik od rušného sveta a túžia po spojení s prírodou.

Celý článok...
08.01.2024

Koľko vážite, toľko boilies vyhráte

Zima s Hobbymalacky prináša so sebou viac ako len sneh a chladné rána. Pre rybárov znamená obdobie zimy zimný lov kaprov pre nás nové výzvy a zaujímavé súťaže. A jedna taká sa práve začína na e-shope hobbymalacky.sk! Súťaž „Koľko vážite, toľko boilies vyhráte“ je tu od 10. januára do 29. februára 2024.

Celý článok...
20.11.2023

Návnady na zimný lov rýb

Zimný rybolov si vyžaduje dôkladnejšiu prípravu a špecifickú stratégiu. Pripraviť sa musíte aj na dlhší pobyt pri vode v chladnom počasí, ktorý tiež nebýva obzvlášť príjemný. Ak sa vám ale podarí úlovok, rýchlo zistíte, že v zime sa každá ryba stáva hodnotnejšou. Obzvlášť kapitálne zimné úlovky bývajú pre rybárov veľkým osobným víťazstvom. Potrebujete však vedieť, kde loviť a na aké ryby sa zamerať. No a okrem toho musíte vhodne prispôsobiť výstroj a návnady. Niektoré overené návnady na zimný lov rýb vám predstavíme v nasledujúcich riadkoch.

Celý článok...
03.11.2023

Užívajte si legálny rybolov: Ako získať rybársky preukaz

Loviť a privlastňovať si ryby v rybárskych revíroch Slovenskej republiky môžu len osoby, ktoré sú držiteľmi platného rybárskeho lístka a platného povolenia na rybolov. Členovia Slovenského rybárskeho zväzu sú povinní mať pri rybárčení pri sebe aj členský preukaz.

Celý článok...
02.11.2023

Doba lovu rýb na Slovensku: Čo všetko potrebujete vedieť?

Lov rýb je na území Slovenskej republiky legislatívne regulovaný tak, aby nedochádzalo k narušeniu vodných ekosystémov a k ohrozeniu genofondu pôvodných druhov rýb. Legislatíva zároveň ošetruje aj dobu lovu rýb, ktorá je vždy vymedzená časom individuálnej ochrany rýb. Určuje ju aj denný čas lovu rýb v jednotlivých vodách. Každý, kto chce loviť ryby v slovenských vodách, je povinný rešpektovať takto vymedzený kalendár.

Celý článok...
04.03.2018

Avid Carp Screen House RT

Keď ste na dlhšej výprave, napríklad na týždeň až dva, tak potrebujete mať pre seba komfortné zázemie. Či je teplo, alebo týždeň prší, zíde sa vám prístrešok, kde budete v suchu a teple. 

Tieto atribúty skvelo splnuje Screen House RT. Rybári ho často využívajú pri varení, spoločné posedenie. Je to pre nich niečo ako obývačka alebo společenská miestnosť, kde sa môžu na dlhých výpravách stretávať, rozprávať sa a spoločne sledovať dianie na jazere. Keď prší, tak zavriete všetky boky a okná a naopak keď je horko, tak všetko otvoríte, aby šiel dovnútra čerstvý vzduch.

Celý článok...
04.03.2018

Nový e-shop Hobby Malacky

Prehľadnejšie rozdelenie sortimentu tovarov na Rybárstvo a Poľovníctvo. Sortiment oboch sme Vám rozdelili do prehľadnejšieho horného menu. Po proklinutí do konkrétnej kategorie sa vám zobrazia produkty zvolenej kategórie. Podkategorie jsme doplnili o obrázky pre prehľadnejšiu a rýchlejšiu orientaciu. 

Rozšírené filtrovanie vo výpisu produktov Produkty si môžete fitrovat nielen podľa značiek, ale po novom aj podľa cenového posuvníka (od - do), podľa špeciálnych skupín a hlavne podľa dostupnosti priamo u nás na našom obchode. Postupne vám budeme pridávať aj filtrovanie podľa iných parametrov.

Aktuálna informacia o skladovej dostupnosti Vďaka napojenia e-shopu na náš informačný systém a na systémy našich dodavateľov vám budeme zobrazovať u produktov čo možno najaktuálnejšiu informaciu o skladovej dostupnosti na našej kamennej predajni Hobby Malacky.

Zákaznický účet Registrovaní zákazníci budú mať k dispozícii svoj zákaznický účet, do ktorého sa prihlásia pomocou prihlasovacieho emailu a hesla. V zákaznickom účte budete mať prehľad o svojich objednávkach a ich stavu, celkovom obratu, prehľad o vami označených obľúbených produktoch. Tu si tiež môžete editovat svoj profil a meniť svoje fakturačné a dodacie údaje, ktoré se vám pri nákupe automaticky po prihlásení vyplnia v nákupnom košíku. 

Responzivní design Prezerajte si produkty alebo nakupujte on-line na počítači, notebooku, tabletu či mobilu. S novým designom sa vám e-shop bude prispôsobovať podľa vami používaného zariadenia, či používate klávesnicu, myš alebo dotykovú obrazovku.

Celý článok...
01.03.2018

Savage Gear už aj v Malackách

Predovšetkým gumové nástrahy od firmy Savage Gear sa už stali vyhľadávané od každého rybára, pre ktorého je lov dravcov naozajstným potešením. Špeciálna technológia a použité materiály dávajú výrobkom Savage Gear naozajstnú vernosť a takmer istotu úlovku. Vyskúšajte aj Vy Savage Gear!

Celý článok...
01.03.2018

Navijak Shimano Aero BB Feeder/Match

✅ SPOĽAHLIVÝ A ODOLNÝ SHIMANO AERO BB FEEDER / MATCH NAVIJAK
???? Začnite prípravu na úspešnú sezónu s týmto cenovo prístupným navijakom, ktorý je špeciálne vyrobený pre techniku lovu feeder, method feeder a plávaná. Tento navijak ponúka niektoré z najlepších Shimano technologických riešení pre úžasnú odolnosť a spoľahlivosť v akejkoľvek situácii.

 

Celý článok...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia