Kúsky bravčového stehna dusené na cibuľke v smotanovej pikantnej omáčke.
Zloženie
bravčové mäso (33 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), cibuľa, smotana, ryžová múka, kukuričná múka, repkový olej, soľ kamenná, čierne korenie, chilli.
Spôsob prípravy:
Naše produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované.Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi
Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo dorýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvoreníservírujte priamo na tanier.
Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min.
Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min vmikrovlnnej rúre.