NÁŠ TIP!
Mäso je možné konzumovať aj za studena. Je vhodné pre rýchlu prípravu nátierok, polievok, omáčok a šalátov. Výpek možno použiť ako základ omáčky.
Zloženie
srnčí mäso (91 %), cibuľa, soľ kamenná, tymián (1 %).
Spôsob prípravy:
Naše produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované.Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi
Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení servírujte priamo na tanier.
Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min.
Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v mikrovlnnej rúre.