Krehký plátok hovädzieho mäsa s jemnou smotanovou omáčkou s príchuťou chrenu. Najlepšie si jedlo vychutnáte so žemľovou knedľou alebo zemiakmi.
Zloženie
hovädzie mäso predné (33%), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), mlieko, chren (6,7%), smotana, ryžová múka, kukuričná múka, maslo, cukor, soľ kamenná, ocot kvasný.
Spôsob prípravy:
Naše produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované.Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi
Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo dorýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvoreníservírujte priamo na tanier.Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca5 min.Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min vmikrovlnnej rúre.