Základom polievky je pomaly ťahaný vývar s kvalitnou koreňovou zeleninou a kúskami chudého kuracieho mäsa.
Zloženie
kurací vývar (voda, kuracie mäso a kosti, cibuľa, cesnak, bobkový list, nové korenie, čierne korenie, soľ), zmes zeleniny (mrkva, zeler, petržlen) (23 %), kuracie mäso (5 %), soľ kamenná, korenie.
Spôsob prípravy:
Naše produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované.Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi
Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo dorýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvoreníservírujte priamo na tanier.
Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min.
Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min vmikrovlnnej rúre.