15 hodín pomaly ťahaný vývar z hovädzieho mäsa, kostí a koreňovej zeleniny, jemne solený, vhodný ako základ do polievok, omáčok a pre podliatie pečeného mäsa. Urobí vaše jedlo neodolateľným i bez dochucovadiel.
Zloženie:
Hovädzí vývar (voda, hovädzie kosti, hovädzie mäso, mrkva, petržlen, cibuľa, zeler, cesnak, soľ kamenná, bobkový list, nové korenie, čierne korenie celý).
Spôsob prípravy:
Naše produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované.Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena).Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať.Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi
Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo dorýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvoreníservírujte priamo na tanier.
Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min.
Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min vmikrovlnnej rúre.